Snel je rijbewijs halen? Volg een spoedcursus motorrijbewijs bij 1-2 Ride

We begrijpen heel goed dat je je motorrijbewijs snel wilt halen. Met een snelcursus motorrijden kun je bij 1-2 Ride gemakkelijk en snel je motorrijbewijs behalen! Wanneer je je motortheorie hebt behaald, is het mogelijk om al binnen één maand af te rijden. Schrijf je je nu in voor een spoed motorrijbewijs, dan zorgen wij ervoor dat je al je benodigde lessen binnen een zo kort mogelijke periode behaalt!

1-2 Ride maakt rijlessen leuk

Voordeelpakketten

Motor praktijkpakket A

 • Gratis uur proefles à 60 min
 • 11x motorrijles à 60 min
 • Examen voertuigbeheersing (AVB) op eigen CBR examenterrein
 • Examen verkeersdeelname (AVD)
1.040,00

Motor praktijkpakket B

 • Gratis proefles à 60 min
 • 15x motorrijles à 60 min
 • Examen voertuigbeheersing (AVB) op eigen CBR examenterrein
 • Examen verkeersdeelname (AVD)
1.250,00

Motor praktijkpakket C

 • Gratis proefles à 60 min
 • 19x motorrijles à 60 min
 • Examen voertuigbeheersing (AVB) op eigen CBR examenterrein
 • Examen verkeersdeelname (AVD)
1.450,00

Rijlespakket 10 uren

 • 10x motorrijles à 60 min
 • Let op: dit pakket kan alleen gebruikt worden na een voordeelpakket!
535,00
Extra informatie

Snel je motorrijbewijs halen met een spoedcursus motorrijbewijs van 1-2 Ride

Zoek je een goede motorrijschool om je motorrijbewijs snel te halen? Bij Motorrijschool Groningen 1-2 Ride kun je een spoedcursus motorrijbewijs vlot halen. In een korte periode krijg je van ons alle aandacht die je nodig hebt om snel te kunnen slagen voor jouw AVB- en AVD-examen.

Eigen AVB examenterrein

We beschikken over ons eigen AVB examenterrein. Tijdens de AVB-lessen leer je bijzondere verrichtingen te doen met de motor, zoals de langzame slalom, de uitwijkoefening, de noodstop en andere oefeningen. Wanneer je kiest voor een motorrijbewijs spoedcursus bij 1-2 Ride, zorgen we ervoor dat jouw AVB-examen en je AVD-examen binnen afzienbare tijd van elkaar worden ingepland. Zo zorgen we ervoor dat je snel de weg op kunt!

Motorrijbewijs spoedcursus en theorie-examen voor rijbewijs A

Wil je graag snel je motorrijbewijs halen? Dan raden we je aan om vóór de aanvang van jouw spoedcursus motorrijbewijs je motortheorie behaald te hebben. Voordat je aan het AVD-examen mag beginnen, moet je dit certificaat behaald hebben. Heb je nog geen autorijbewijs? Dan ben je ook verplicht je motortheorie in bezit te hebben voordat je aan het AVB-examen begint. Om deze reden vragen we je om je motortheorie te behalen voordat je met rijlessen begint. Wist je dat 1-2 Ride je ook kan helpen met het behalen van je theorie-examen motor?

Ga direct naar
Freedom

Maar hoe zit het met ...

Algemeen

Onder voorwaarden is het mogelijk om je rijbewijs in termijnen te betalen. Aan het betalen van rijlessen in termijnen zijn wel kosten verbonden. Daarnaast dienen alle facturen te zijn voldaan, voordat het examen kan worden aangevraagd. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Volg je rijlessen bij ons en wil je dat wij het praktijkexamen voor je aanvragen? Dan moet je ons officieel machtigen via de website van het CBR. Met deze machtiging geef je ons toestemming om jouw praktijk examen te reserveren bij het CBR.

Je vraagt de machtiging aan via de website van het CBR. Log in met je DigiD, vul je gegevens in en gebruik ons opleidernummer: 3194W8.

Hiervoor hebben wij gekozen, omdat er over één deel van de kosten geen (0%) BTW wordt berekend. In het tweede deel wordt wel (21%) BTW berekend en dit vermelden we daarom apart van elkaar op de factuur.

Vele anderen gingen jou voor!

Eerst even proeven hoe vrijheid voelt?

Wij rijden graag met je mee!

Gratis proefles aanvragen