Recensies

Tevreden met 1-2 Ride? Laat hier een recensie achter! Lees hieronder alle recensies! 

1-2 Ride maakt rijlessen leuk

Recencies van andere gebruikers

5

Esther Groeneveld

Vorig jaar mijn motor rijbewijs bij jullie gehaald nog zo blij dat ik er toch weer voor gegaan ben super toffe mensen en instructeurs
5

Martijn van Dam

Pluim voor de mensen achter de schermen, alles goed geregeld. Instructeurs zijn stuk voor stuk gepassioneerd en willen het graag overbrengen. Leuke en leerzame lessen gehad en in 1 keer geslaagd. Super team
5

Erik van ginhoven

Geweldige tijd gehad en hopen dat ze dit zo voorzetten !
Heb hem in een keer gedaald. Top!
5

Monika

In two lessons these cool instructors did amazing job and were able to clearly show and teach me how to get over my fear. Thank these guys I am enjoying to be on the motorbike more than ever!\r\nThank you very much!
5

Marijn Buijse

Ontzettend prettige begeleiding gehad bij zowel het AVB alsmede het AVD gedeelte. Nemen echt de tijd voor je. Communicatie verloopt snel en soepel via Whatsapp. Aanrader!
5

Marieke Kruize

Fijne rijschool, leuke instructeurs waar je veel van kan leren, planning is top!
5

Sven

Mijn motor rijbewijs gehaald bij 1-2 Ride. De instructeurs zijn soepel en maken de dingen niet moeilijker dan ze zijn! Ik heb genoten van de lessen en mag nu zelf de weg op dankzij dit team. Iedereen bedankt!
5

Jinne martena

Geslaagd voor mijn A rijbewijs. Dank aan Jeroen voor de fijne begeleiding voor het AVB deel en Eric en Dick voor het AVD lesdeel. Super gemotiveerde instructeurs die helder en duidelijk lesgeven.
5

Ellen Voorthuis

Super rijschool, een goeie begeleiding en denken met je mee.
5

Frank Smit

Geslaagd voor A rijbewijs. Dit dankzij de goede professionele bijgeleiding van de instructeurs. Zowel op het AVB terein, als tijdens de lessen op de weg.\r\nBedankt, Wouter, Erik, Marcel en Jeroen. \r\nIk heb genoten. En nu zelf verder……\r\n\r\nGrt Frank Smit
5

Chanel

Heb hier 12 jaar geleden mijn auto rijbewijs gehaald, mijn man 6 jaar geleden zn motor rijbewijs, ik inmiddels ook de motor en nu mn dochter voor dr scooter! Dat zegt genoeg. Top service!!!
5

Marco Bolhuis

Leuke rijschool met gezellige instructeurs. Alleen maar goede dingen te zeggen over de rijschool. Erg prima Kevin bedankt voor de lessen en gezellige tijd!
5

Gerwin

‘I don’t ride a bike to add days to my life.’ ‘I ride a bike to add life to my days.’ Ik wil het gehele team 1-2 drive instructeurs, maar ook de dames, heb alleen dames gesproken 😊, van de planning bedanken voor de plezierige, leerzame lessen en vooral de bruikbare tips! Wil je starten met motorrijden? 1-2 drive is the place to be!
5

Gerwin

‘I don’t ride a bike to add days to my life.’ ‘I ride a bike to add life to my days.’ Ik wil het gehele team 1-2 drive instructeurs, maar ook de dames, heb alleen dames gesproken 😊, van de planning bedanken voor de plezierige, leerzame lessen en vooral de bruikbare tips! Wil je starten met motorrijden? 1-2 drive is the place to be!
5

Joeri perk

Super goede begeleiding en erg prettige mensen! Super bedankt! Ik ga genieten van mijn rijbewijs!
5

edmar

ik kan alleen dit zeggen een top rij school
5

Esther Groeneveld

Ik wil iedereen die mij zo goed begeleid heeft in het volgen van mijn lessen dan ook hartelijk danken heb super leuke lessen gehad van super tof personeel de rijschool mag zeer blij zijn met deze mensen en zal jullie dan ook aanbevelen nogmaals hartstikke bedankt en ik kom zeker een kop koffie halen
5

Tobias vegt

Heerlijk genoten van de lessen op het terein en de mooie ritten op de weg, ook het team had veel humor en zijn zeer bekwaam Ik zou stiekem nog wel een les willen puur voor de gezelligheid ECHT EEN AANRADER
5

Bart

Motorrijbewijs gehaald via 1-2 ride. Hele fijne instructeurs die allemaal rust uitstralen en duidelijk de boodschap/verbeterpunten communiceren. (en zeker nog wel een lolletje kunnen hebben) De planning is ook erg vriendelijk en flexibel. 10/10 aan te raden.
5

Co Sturkenboom

Goede rijschool, met een meedenkende planning. 👌

Eerst even proeven hoe vrijheid voelt?

Wij rijden graag met je mee!

Gratis proefles aanvragen