Recensies

Tevreden met 1-2 Ride? Laat hier een recensie achter! Lees hieronder alle recensies! 

1-2 Ride maakt rijlessen leuk

Recencies van andere gebruikers

5

Marco Bolhuis

Leuke rijschool met gezellige instructeurs. Alleen maar goede dingen te zeggen over de rijschool. Erg prima Kevin bedankt voor de lessen en gezellige tijd!
5

Gerwin

‘I don’t ride a bike to add days to my life.’ ‘I ride a bike to add life to my days.’ Ik wil het gehele team 1-2 drive instructeurs, maar ook de dames, heb alleen dames gesproken 😊, van de planning bedanken voor de plezierige, leerzame lessen en vooral de bruikbare tips! Wil je starten met motorrijden? 1-2 drive is the place to be!
5

Joeri perk

Super goede begeleiding en erg prettige mensen! Super bedankt! Ik ga genieten van mijn rijbewijs!
5

edmar

ik kan alleen dit zeggen een top rij school
5

Esther Groeneveld

Ik wil iedereen die mij zo goed begeleid heeft in het volgen van mijn lessen dan ook hartelijk danken heb super leuke lessen gehad van super tof personeel de rijschool mag zeer blij zijn met deze mensen en zal jullie dan ook aanbevelen nogmaals hartstikke bedankt en ik kom zeker een kop koffie halen
5

Tobias vegt

Heerlijk genoten van de lessen op het terein en de mooie ritten op de weg, ook het team had veel humor en zijn zeer bekwaam Ik zou stiekem nog wel een les willen puur voor de gezelligheid ECHT EEN AANRADER
5

Bart

Motorrijbewijs gehaald via 1-2 ride. Hele fijne instructeurs die allemaal rust uitstralen en duidelijk de boodschap/verbeterpunten communiceren. (en zeker nog wel een lolletje kunnen hebben) De planning is ook erg vriendelijk en flexibel. 10/10 aan te raden.
5

Co Sturkenboom

Goede rijschool, met een meedenkende planning. 👌
5

Martijn Kloeze

Vorig jaar heb ik hier mijn motorrijbewijs mogen halen. Alles in één keer kunnen halen in een hele korte tijd dankzij goeie lessen en instructeurs! Zeker een aanrader!
5

Pepijn Elfers

1e keer geslaagd leuk les groepje en super aardige werknemers die zelfs helemaal van het begin tot einde begeleiden echt een aanrader
5

Rensje sharon van Delden Doornbos

Lieve mensen. Gisteren heb ik na 19 lessen mijn rijbewijs gehaald. Helemaal blij natuurlijk! Ik wil deze recensie schrijven omdat ik zeer tevreden ben, ( met hoe deze rijschool ermee omgaat). Los van dat het druk is om examens te doen, is deze rijschool zeer bekwaam met afnemen van rijexamens en de in planning ervan. De heren van het praktische onderdeel zien goed wat je bekwaamheid is. Top!! Dank voor het mede mogelijk maken voor mijn motorij plezier! Groeten Sharon van Delden
5

Jojanneke Meijer

Vanaf het begin tot het eind super lekkere sfeer en goede begeleiding! Ik wilde dit zo graag, maar vond het ook zo spannend, had 0 ervaring. Daar werd fijn rekening mee gehouden. Niet meteen in het diepe en als dat toch even moest met de juiste positieve benadering!! Jeroen, Eric, Marcel, echt super thanks! Dankzij jullie vind ik motorrijden niet alleen te gek, maar heb ik het vertrouwen dat ik het ook kan!! Top school!
5

Michael Kroes

Ik ben verder nog niet geslaagd, maar moet wel zeggen dat alles communicatief wel soepel verloopt. Verder vind ik het fijn leren, want heb via een online programma meer interesse in het oefenen van Theorie voor de brommer dan uit een boek lezen. Je kunt veel oefenexamens maken en denk dat ik er helemaal klaar voor ben. Je kunt ook online zien wat goed en fout gaat op die manier kan ik mij optimaal voorbereiden voor mij theorie examen. Ik vind deze rijschool top. Heb toevallig gehoord van vrienden dat het ook heel goed schijnt te zijn en zelf merk ik het ook!
5

Thom Jager

Hele goeie rijschool, fijn oefenterrein en zorgen dat je goed voorbereid je examen doet!
4

Lucia

Prima rijschool! Soms wat kleine schoonheidsfoutjes foutjes bij specifieke wensen. Maar voor de rest erg veel geleerd van van vooral Erik ! 😊
5

Rebekka

Gister in 1 keer mijn motorrijbewijs gehaald! Top instructeurs die jou echt goed leren rijden! Goede communicatie, de planning denkt altijd mee, lessen echt afgestemd op jou behoefte! Ik raad 1-2 ride zeker aan bij iedereen die wil leren motorrijden!
5

Roni Bakr

Caspian
5

Nick Strootman

Hele fijne rijschool en goede communicatie via WhatsApp. De rijschool doet er alles aan om je zo snel mogelijk aan een rijbewijs te helpen, echt een aanrader!
4

Bram

Leuke rijschool voor je motor rijbewijs! Mooi oefen terrein en fijne instructeurs. Het enige minpuntje is dat het vrij druk is waardoor het soms wat langer duurt maar dit ligt ook aan het CBR en Corona. Ik zou deze rijschool voor je Motor rijbewijs aanbevelen.
5

Niek Delfgou

Super begeleiding gehad en met plezier gelest. Nu geslaagd en kilometers maken op mijn eigen motor.

Eerst even proeven hoe vrijheid voelt?

Wij rijden graag met je mee!

Gratis proefles aanvragen