Over ons

Een gevarieerde rijopleiding voor motor, scooter en brommobiel

Motorrijden is fantastisch. Ons volledige team motorrij-instructeurs heeft een passie voor motorrijden. Op de motor voel je je vrij. Met elkaar of alleen, bocht na bocht, in opperste ontspanning. Wil je dit ervaren? Ga goed voorbereid op pad. Zorg dat je motorfiets in topconditie verkeert. En dat je vol vertrouwen bent over je eigen rijkunsten. Wij helpen je verder: bij 1-2 Ride leer je écht motorrijden. En als je dat eenmaal kunt, dan haal je jouw rijbewijs bijna vanzelf.

Persoonlijke rijlessen op maat

Iedereen is verschillend. Wat voor de één vanzelf gaat, vergt oefeningen voor de ander. Wij weten uit ervaring: elke kandidaat voor motorrijlessen is anders. Daarom vinden wij dat iedereen moet leren motorrijden met persoonlijke aandacht. Je lest met je eigen, vaste instructeur, die jou kent en weet waarop hij of zij de focus moet leggen tijdens de rijlessen. Bij 1-2 Ride is motorrijles maatwerk!

Instructeurs op de motor

Onze motorinstructeurs hebben een passie voor motorrijden. Daarom stappen zij bij de rijlessen zelf ook op de motor. Zo zijn ze altijd bij je in de buurt, geven ze jou rijles met optimaal gevoel en kunnen ze je voorbeelden geven bij de instructies. En zo weet je zeker: de motorrijlessen gaan altijd door, zolang de weersomstandigheden de veiligheid niet in gevaar brengen.

Geen wachttijden voor motorrijles

Bij 1-2 Ride begin je direct met je rijlessen. Want wij kennen geen wachttijden!

Rijlessen vanuit Groningen en Winschoten

Rijschool 1-2 Ride verzorgt vanuit de vestigingen in Winschoten en Groningen motorrijlessen, scooterrijlessen en brommobielrijlessen voor kandidaten uit de hele provincie Groningen en zelfs daarbuiten. Onze leerlingen zijn afkomstig uit de gemeenten Groningen, Appingedam, Bedum, Bellingwedde, Eemsmond, Grootegast, Haren, Hoogezand-Sappemeer, Leek, Loppersum, De Marne, Marum, Menterwolde, Oldambt, Pekela, Slochteren, Stadskanaal, Ten Boer, Veendam, Vlagtwedde, Winschoten, Winsum en Zuidhorn

Vraag nu je gratis proefles aan!