Gratis opstapdag 2024

Locatie: Beertsterweg 27, 9672 BE Winschoten
Datum: zondag 24 maart 2024
Tijd: 11:00 - 16:00
Prijs: GRATIS!

Heb jij altijd al eens willen weten hoe het is om op een motor te rijden? Wil je een keer een ritje maken op een motor? Of ken jij iemand die dit al jaren wil? Dan is onze GRATIS opstapdag de perfecte gelegenheid waarbij je kennis maakt met motorrijden op ons eigen terrein. 

Tijdens de opstapdag zijn er voldoende helmen, handschoenen en motorkleding beschikbaar. Draag, als je wilt motorrijden, stevige schoenen die de enkels bedekken. Op het terrein hebben we verder een luchtkussen voor de allerkleinsten en bij de snackwagen kan een lekkere warme hap worden aangeschaft.

Neem je vrienden mee en kom gezellig met z'n allen een ritje maken. Bij ons kun je op een veilige manier ervaren wat motorrijden inhoudt. Wacht niet langer en ervaar zondag 24 maart de ultieme vrijheidservaring geheel vrijblijvend en kosteloos. 

Parkeren kan in de buurt, op het omringende bedrijventerrein. Parkeren op het terrein van 1-2 Ride is tijdens de opstapdag niet mogelijk. De ingang van het terrein bevindt zich op de Transportbaan. Voor de navigatie kan "Transportbaan 4, Winschoten" worden aangehouden.

Vrije inloop
Plek reserveren
  • Geen aanmelding nodig
  • 60 plekken beschikbaarJe hoeft je niet aan te melden, iedereen is welkom!