1-2 Ride

Motorrijles, veilig en vol vertrouwen je motorrijbewijs halen bij 1-2 Ride

Bij motorrijschool 1-2 Ride in Winschoten en Groningen leer je snel goed, veilig en vol zelfvertrouwen motorrijden. Tijdens de motorrijlessen leren we jou in de eerste plaats goed motorrijden, dan volgt het rijbewijs vanzelf. Vertrouwen is de basis van alles. Daarom doe je bij 1-2 Ride pas motorexamen als jij eraan toe bent!

 

Leeftijd (vanaf) Motorrijbewijs
18 jaar A1
20 jaar A2
21 jaar A (met Code 80)
24 jaar A

"zie voor meer informatie Leeftijd Motor onderaan de pagina"

Ik wil motorrijles Bekijk onze tarieven

WAAROM MOTORRIJSCHOOL GRONINGEN 1-2 RIDE?

 • Veiligheid is nummer 1
 • Eigen AVB examenterrein
 • Geen wachttijden
 • Hele jaar lessen, 6 dagen per week
 • Altijd dezelfde rijinstructeur
 • Altijd het nieuwste materiaal

RIJLESPAKKETTEN

Aanmelden
Je zit nog nergens aan vast

Motor praktijkpakket a

 • Gratis proefles (á 60 min.)
 • 11 x Motorrijles (á 60 min.)
 • Examen Voertuigbeheersing (AVB) op eigen CBR examen terrein
 • Examen Verkeersdeelname (AVD)

€ 1.040,- 

Motor praktijkpakket b

 • Gratis proefles (á 60 min.)
 • 15 x Motorrijles (á 60 min.)
 • Examen voertuigbeheersing (AVB) op eigen CBR examen terrein
 • Examen verkeersdeelname (AVD)

€ 1.250,-

Motor praktijkpakket c

 • Gratis proefles (á 60 min.)
 • 19 x Motorrijles (á 60 min.)
 • Examen voertuigbeheersing (AVB) op eigen CBR examen terrein
 • Examen verkeersdeelname (AVD)

€ 1.450,-

GOED MOTORRIJDEN IS VEILIG MOTORRIJDEN BIJ 1-2 RIDE

Bij 1-2 Ride leer je veel meer over motorrijden dan strikt noodzakelijk. Want motorrijden is pas echt leuk als je veilig en vol vertrouwen rijdt. Goed motorrijden is veel meer dan een achtje en slalom kunnen rijden en een ‘rondje om de kerk’ volgens alle verkeersregels. Goed motorrijden is in de eerste plaats veilig motorrijden. Dat is bij ons de basis van elke motorrijles.

VOERTUIGBEHEERSING EN ONVERWACHTE VERKEERSSITUATIES

Dat begint met uitstekende beheersing van de motorfiets. En bij het rijden in het verkeer leren wij je heel veel over veilig rijden in de praktijk. Wat moet je doen als je niet meer kunt uitwijken en remmen? Hoe reageer je op een plotseling obstakel? Wij leren je onder alle omstandigheden snel en goed anticiperen op onverwachte verkeerssituaties.

ELKE MOTORRIJLES DEZELFDE MOTORINSTRUCTEUR

Bij 1-2 Ride heb je jouw eigen instructeur. Je krijgt altijd motorrijles van dezelfde motorrij-instructeur die jou kent en weet waar jouw uitdagingen liggen. Rijlessen is maatwerk, de motorrijlessen van 1-2 Ride zijn op jou persoonlijk afgestemd. Jouw instructeur weet precies wat jij nodig hebt om veilig en met plezier te gaan motorrijden.

WIJ STEMMEN DE MOTORRIJLESSEN AF OP JOU PERSOONLIJK

Ben je ervaren op een geschakelde bromfiets of heb je nog nooit op een gemotoriseerde tweewieler gezeten? Kijk je graag de kat uit de boom of ga je overal vol enthousiasme op af? Hou je van snelheid of doe je liever kalm aan? Elk mens is anders, zowel qua karakter als lichaamsbouw. Daarom zijn al onze motorrijlessen maatwerk. Jouw eigen instructeur kent jou en weet waar je sterke punten en je uitdagingen liggen. Met rijles op maat leer je exact wat jij nodig hebt om veilig en ontspannen te gaan motorrijden!

VEILIG EN MILIEUBEWUST MOTORRIJLES OP JONGE, PERFECT ONDERHOUDEN RIJLESMOTOREN

Bij motorrijschool 1-2 Ride rij je op jonge lesmotoren die in technische topconditie verkeren. Veiligheid staat boven alles, daarom investeren wij veel in optimaal onderhoud van onze motoren. Wij hebben een uitgebreid park lesmotoren voor alle categorieën.

MOTORRIJLES OP EEN VERLAAGDE MOTOR

Motorrijden is leuk voor iedereen, daarom willen wij het voor iedereen bereikbaar maken. Ben je wat kleiner dan gemiddeld? Dan kun je bij ons motorrijlessen volgen op een verlaagde motor. Veel motoren zijn ontwikkeld om een gemiddelde lichaamslengte. Ben je wat kleiner dan gemiddeld, dan kan een standaardmotor minder comfortabel zijn. En vooral als je het rijden nog moet leren, is een motorfiets die bij je past van belang. Ben je niet zo lang? Ook voor jou maken wij motorrijles leuk!

UNIEK: MOTORRIJLES VOOR LANGE MOTORRIJDERS

Ook wanneer je juist heel lang bent kun je voor motorrijles terecht bij 1-2 Ride! Speciaal voor rijders die langer zijn dan 2 meter hebben we een verhoogde motor. Zo kun jij op een prettige en veilige manier leren motorrijden, op een motorfiets die op jouw lengte is afgesteld. 

Heeft u een vraag?

PRAKTIJK - VEELGESTELDE VRAGEN

MACHTIGING VOOR AANVRAGEN PRAKTIJKEXAMEN RIJBEWIJS

Gezondheidsverklaring

Leeftijd motor

Wat zijn de kosten van een motorrijbewijs?

Freedom
Vraag nu je gratis proefles aan!