Aanmelden GRATIS* motorrijles proefles

Wil je binnenkort motorrijden? Haal dan snel en voordelig je motorrijbewijs bij 1-2 Ride!

Vraag direct een gratis motorrijles proefles aan

Weet je al zeker dat je wilt gaan motorrijden? Of twijfel je nog een beetje of motorrijden iets voor jou is? Met onze gratis motorrijles proefles van 1-2 Ride zet je je eerste stappen op de motor en kun je de sensatie en vrijheid van het rijden zelf ervaren. Na deze proefles hebben onze ervaren instructeurs een goed inzicht in je vaardigheden en kunnen ze een eerlijke inschatting maken van het motorrijlespakket dat het beste bij jou past. We begrijpen dat iedereen anders is en daarom streven we ernaar om een persoonlijke aanpak te bieden die jouw behoeften en leerstijl weerspiegelt.

Motorrijles proefles in combinatie met een motorrijlespakket

De gratis proefles is geldig in combinatie met een motorrijlespakket. Je ontvangt je proefles dus gratis wanneer je doorgaat met motorrijles bij 1-2 Ride. Ook wanneer je je direct voor motorrijles aanmeldt, ontvang je bij afname van een lespakket één lesuur gratis van ons. 

* Een gratis proefles is alleen geldig in combinatie met een lespakket.

1-2 Ride maakt rijlessen leuk

Voordeelpakketten

Motor praktijkpakket A

 • Gratis uur proefles à 60 min
 • 11x motorrijles à 60 min
 • Examen voertuigbeheersing (AVB) op eigen CBR examenterrein
 • Examen verkeersdeelname (AVD)
1.040,00

Motor praktijkpakket B

 • Gratis proefles à 60 min
 • 15x motorrijles à 60 min
 • Examen voertuigbeheersing (AVB) op eigen CBR examenterrein
 • Examen verkeersdeelname (AVD)
1.250,00

Motor praktijkpakket C

 • Gratis proefles à 60 min
 • 19x motorrijles à 60 min
 • Examen voertuigbeheersing (AVB) op eigen CBR examenterrein
 • Examen verkeersdeelname (AVD)
1.450,00

Brommerpakket praktijk

 • 4 uren brommerrijles
 • Praktijkexamen
350,00
Freedom

Maar hoe zit het met ...

Algemeen

Onder voorwaarden is het mogelijk om je rijbewijs in termijnen te betalen. Aan het betalen van rijlessen in termijnen zijn wel kosten verbonden. Daarnaast dienen alle facturen te zijn voldaan, voordat het examen kan worden aangevraagd. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Volg je rijlessen bij ons en wil je dat wij het praktijkexamen voor je aanvragen? Dan moet je ons officieel machtigen via de website van het CBR. Met deze machtiging geef je ons toestemming om jouw praktijk examen te reserveren bij het CBR.

Je vraagt de machtiging aan via de website van het CBR. Log in met je DigiD, vul je gegevens in en gebruik ons opleidernummer: 3194W8.

Hiervoor hebben wij gekozen, omdat er over één deel van de kosten geen (0%) BTW wordt berekend. In het tweede deel wordt wel (21%) BTW berekend en dit vermelden we daarom apart van elkaar op de factuur.

Motorrijles proefles

Als je goed weet om te gaan met de motor is motorrijden helemaal niet moeilijk. Daarom is er een apart examen voor voertuigbeheersing. Tijdens een motorrijles proefles kom je erachter of je motorrijden moeilijk vindt. In alle gevallen leer je snel motorrijden door verschillende oefeningen te doen. Hier helpen we je natuurlijk bij, zodat motorrijden juist makkelijk wordt en je kunt genieten van de vrijheid.

Nee, je mag niet op de openbare weg rijden zonder motorrijbewijs, ook niet voor een proefrit. Wel kun je een motorrijles proefles nemen. Wanneer je al een B-rijbewijs of je motortheorie hebt behaald, mag je onder onze begeleiding op de openbare weg op een lesmotor rijden. Zo kom je erachter of motorrijden iets voor jou is. 

Een motorrijles proefles is gratis bij afname van één van onze motorrijlespakketten. Besluit je na je motorrijles proefles dat een motorrijbewijs niet bij je past, dan betaal je voor een motorrijles van één uur. In de meeste gevallen besluit een rijder om door te gaan met rijlessen; dan krijg je de proefles van ons cadeau!

Vele anderen gingen jou voor!

Eerst even proeven hoe vrijheid voelt?

Wij rijden graag met je mee!

Gratis proefles aanvragen