1-2 Ride

Brommobiel-rijles voor het halen van je brommobiel-rijbewijs

Je brommobiel rijbewijs haal je snel bij motorrijschool 1-2 Ride in Winschoten en Groningen. Ons eigen examenterrein in Winschoten is de plek waar je zowel de lessen volgt als examen doet. Je kent het terrein en voelt je vertrouwd bij onze instructeurs die het lessen leuk maken.

 

Bekijk onze tarieven

Theorie-examen brommobiel rijbewijs

Voor je brommobiel-rijbewijs moet je hetzelfde theorie-examen doen als voor het scooter-rijbewijs. Je kunt de theorie oefenen op internet. Het examen doe je op locatie van het CBR. Je kunt het complete pakket van training plus examen aanvragen bij ons.

 

Ik wil een theoriepakket voor mijn brommobiel-rijbewijs.

Praktijkexamen brommobiel rijbewijs

Het praktijkexamen bestaat uit een aantal oefeningen. De examinator van het CBR vertelt je tijdens het examen stap voor stap welke van deze bijzondere verrichtingen je moet doen. Er zijn in totaal 12 oefeningen. Je kunt pas praktijkexamen doen als je bent geslaagd voor je theorie-examen.

 

Ik wil mijn brommobiel rijbewijs halen.

Brommobiel-rijbewijs of scooterrijbewijs?

Wil je alleen in een brommobiel rijden? Of misschien later ook wel op een brommer of scooter? Denk goed na over je keuze, want met het brommobiel rijbewijs (AM4) mag je niet op de brommer of scooter rijden. Haal je echter je scooterrijbewijs (AM2, ook wel brommerrijbewijs genoemd) dan mag je ook in een brommobiel rijden.

Eigen examenterrein in Winschoten

Als enige rijschool in de provincie Groningen beschikken wij over een eigen examenterrein in onze provincie. Deze ligt naast onze vestiging in Winschoten. Hier doe je jouw oefeningen en ook je examen. je kent het terrein dus al goed als je examen doet, dat geeft vertrouwen.

Lessen en examen in je eigen brommobiel

Je kunt bij 1-2 Ride oefenen en examen doen in je eigen brommobiel. Heb je zelf (nog) geen brommobiel of kun je deze niet meebrengen, dan zorgen wij ervoor dat er een brommobiel voor je klaar staat. Hierbij werken wij nauw samen met de specialisten van A.M. Minicars in Winschoten.

Opfrislessen

Ook kun je bij ons terecht voor opfrislessen, bijvoorbeeld als je al een tijd niet in de auto hebt gereden en nu wilt overstappen op een brommobiel

PRAKTIJK - VEELGESTELDE VRAGEN

EIGEN VERKLARING

MACHTIGING VOOR AANVRAGEN PRAKTIJKEXAMEN RIJBEWIJS

Vraag nu je gratis proefles aan!