Brommerrijbewijs halen bij Rijschool
1-2 Ride

Wil jij je brommerrijbewijs halen? Bij Rijschool 1-2 Ride haal je gemakkelijk en snel je brommerrijbewijs. Je volgt bij ons een leerzame en leuke dagopleiding waarna jij je praktijk examen zult doen. Tijdens zo'n brommerexamen rijd je dan op de openbare weg.

1-2 Ride maakt rijlessen leuk

Voordeelpakketten

Brommerpakket praktijk

  • 4 uren brommerrijles
  • Praktijkexamen
350,00
Scooters 1-2 Ride
Informatie Brommer

Examen brommerrijbewijs in één dag

Wil jij je brommerrijbewijs halen? Je kunt kiezen voor onze rijopleiding in één dag. Je krijgt dan vier uur rijles plus brommerexamen op dezelfde dag. Dan kun je gelijk op pad met je brommer of scooter.

Theorie brommerrijbewijs

Je kunt je theorie-examen voor je brommerrijbewijs of scooterrijbewijs al doen als je 15,5 jaar bent. Brommerrijles volgen mag vanaf de dag dat je 16 wordt. Als je jouw theorie-examen hebt gehaald, mag je vanaf je 16e beginnen met de rijlessen voor je brommerrijbewijs en vervolgens praktijk examen doen. Je kunt ook bij ons terecht voor een theoriepakket, in dit pakket zit een theorie boek en online oefenmateriaal.

Brommerrijbewijs Groningen en Winschoten

Bij 1-2 Ride haal je het brommerrijbewijs gemakkelijk in Groningen! Met onze twee rijleslocaties in Groningen en Winschoten weet je zeker dat je altijd terecht kunt voor je brommerrijbewijs, waar je ook in de provincie Groningen woont!

Speciale aanbieding: Mooie korting op je volgende rijopleiding!

Wij houden van trouwe klanten. Haalde je bij ons je brommerrijbewijs en ben je tevreden? Dan zien we je graag terug bij 1-2 Ride voor het halen van je motorrijbewijs of bij 1-2 Drive voor je autorijbewijs. En dan krijg je van ons ook nog eens een mooie korting.

Freedom

Maar hoe zit het met ...

Algemeen

Onder voorwaarden is het mogelijk om je rijbewijs in termijnen te betalen. Aan het betalen van rijlessen in termijnen zijn wel kosten verbonden. Daarnaast dienen alle facturen te zijn voldaan, voordat het examen kan worden aangevraagd. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Volg je rijlessen bij ons en wil je dat wij het praktijkexamen voor je aanvragen? Dan moet je ons officieel machtigen via de website van het CBR. Met deze machtiging geef je ons toestemming om jouw praktijk examen te reserveren bij het CBR.

Je vraagt de machtiging aan via de website van het CBR. Log in met je DigiD, vul je gegevens in en gebruik ons opleidernummer: 3194W8.

Hiervoor hebben wij gekozen, omdat er over één deel van de kosten geen (0%) BTW wordt berekend. In het tweede deel wordt wel (21%) BTW berekend en dit vermelden we daarom apart van elkaar op de factuur.

Direct na afloop van je praktijk examen ga je met de examinator terug naar het examencentrum. Daar hoor je gelijk de uitslag met onderbouwing. Ben je geslaagd, dan mag je dezelfde dag nog jouw rijbewijs aanvragen bij het gemeentehuis van de gemeente waar je woont. Neem daarbij de volgende zaken mee:

  • een recente pasfoto die aan de eisen voldoet
  • legitimatiebewijs
  • je bankpas of het vereiste bedrag contant

Na ongeveer vijf werkdagen kun je jouw rijbewijs ophalen. Totdat je het rijbewijs daadwerkelijk in je bezit hebt, mag je nog niet rijden.

Brommer

Nee, dit is niet mogelijk. Voor elke categorie (auto/brommer/motor) moet je een apart theorie-examen doen.

Nee, dat kan helaas niet. Voordat je het praktijkexamen kunt inplannen, moet je de theorie al hebben behaald.

Een brommerrijbewijs haal je bij 1-2 Ride met een brommerpakket. Het praktijkpakket kost €350,-. Je haalt dan je brommerrijbewijs in één dag.

Je hebt een brommerrijbewijs nodig voor het besturen van een snorfiets, bromfiets of brommobiel. Je krijgt dan het rijbewijs AM. Heb je al een B rijbewijs? Dan hoef je niet apart een brommerrijbewijs te behalen. Controleer dit op jouw rijbewijs bij categorieën. 

We hebben een standaard lespakket om het brommerrijbewijs te halen. In dit lespakket zitten 4 lesuren en het praktijk examen. Denk je dat je meer lessen nodig hebt of twijfel je? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Theorie

Heb je wat meer tijd nodig voor je theorie-examen dan gemiddeld? Dat is niet erg en je bent echt niet de enige. Lees je niet zo snel omdat je bijvoorbeeld dyslexie hebt? Of heb je wat extra tijd nodig om na te denken, dan kun je gebruik maken van een theorie-examen met verlengde tijd van het CBR.

Vind jij theorie-examen doen heel lastig? Dan ben je echt niet de enige. Er zijn best veel mensen met bijvoorbeeld examenvrees, faalangst of dyslexie. Ben jij één van deze mensen? Denk dan eens aan het individuele theorie-examen. Daarvoor heeft het CBR speciale medewerkers in dienst. Deze mensen kennen alle soorten examenproblemen en weten hoe ze jou op je gemak kunnen stellen. De examinator geeft jou een examen op maat, bijvoorbeeld door je de vragen voor te lezen. Je zit alleen in een ruimte met deze examinator en hebt daardoor meer rust om je heen zodat jij je beter kan concentreren.

Ook mensen die het Nederlands niet beheersen kunnen in Nederland hun rijbewijs halen. Daarvoor is er de mogelijkheid om het theorie-examen te doen in het Engels.

Vele anderen gingen jou voor!

Eerst even proeven hoe vrijheid voelt?

Wij rijden graag met je mee!

Gratis proefles aanvragen