Brommerrijbewijs halen bij Rijschool
1-2 Ride

Wil jij je brommerrijbewijs halen? Bij Rijschool 1-2 Ride haal je gemakkelijk en snel je brommerrijbewijs. Je volgt bij ons een leerzame en leuke dagopleiding waarna jij je praktijk examen zult doen. Tijdens zo'n brommerexamen rijd je dan op de openbare weg. Kom je hier eigenlijk omdat je je scooterrijbewijs wilt halen? Dan ben je op de juiste plek, want om op een scooter te mogen rijden heb je een brommerrijbewijs nodig!

1-2 Ride maakt rijlessen leuk

Voordeelpakketten

Brommerpakket praktijk

  • 4 uren brommerrijles
  • Praktijkexamen
350,00
Scooters 1-2 Ride
Informatie Brommer

Examen brommerrijbewijs in één dag

Ben je vastbesloten om je brommerrijbewijs te behalen en snel de vrijheid van de weg op te kunnen? Bij 1-2 Ride bieden we een unieke en intensieve rijopleiding aan die je in staat stelt om je brommerrijbewijs in één dag te halen. We begrijpen dat tijd kostbaar is en dat je graag zo snel mogelijk zelfstandig wilt kunnen rondrijden. Met onze speciale ééndaagse opleiding maken we dat mogelijk.

Onze aanpak is gericht op efficiëntie en doeltreffendheid. Je begint de dag met een intensieve vier uur durende rijles, waarin we je alle essentiële vaardigheden en verkeersregels bijbrengen die nodig zijn om veilig en zelfverzekerd met een brommer of scooter de weg op te gaan. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden en je het vertrouwen te geven dat je nodig hebt.

Aan het einde van de dag leg je je examen voor het brommerrijbewijs af. Je kunt de geleerde kennis en vaardigheden dus meteen toepassen. Heb je je examen met succes afgerond, dan mogen we je feliciteren met je brommerrijbewijs! Je kunt je rijbewijs aanvragen bij je gemeente.

Theorie brommerrijbewijs

Het behalen van je brommerrijbewijs begint met een stevige basis van theoretische kennis. Je kunt je theorie-examen voor je brommerrijbewijs of scooterrijbewijs al doen als je 15,5 jaar bent. Brommerrijles volgen mag vanaf de dag dat je 16 wordt. Als je jouw theorie-examen hebt gehaald, mag je vanaf je 16e beginnen met de rijlessen voor je brommerrijbewijs en vervolgens praktijk examen doen. Je kunt ook bij ons terecht voor een theoriepakket, in dit pakket zit een theorie boek en online oefenmateriaal. Zo zorgen we ervoor dat je helemaal voorbereid op pad gaat met ons.

Brommerrijbewijs Groningen en Winschoten

Bij 1-2 Ride haal je het brommerrijbewijs gemakkelijk in Groningen! Met onze twee rijleslocaties in Groningen en Winschoten weet je zeker dat je altijd terecht kunt voor je brommerrijbewijs, waar je ook in de provincie Groningen woont! Ook wanneer je in Appingedam, Bedum, Delfzijl, De Marne, Eemsmond, Grootegast, Haren, Hoogezand, Leek, Loppersum, Marum, Menterwolde, Oldambt, Pekela, Sappemeer, Slochteren, Ten Boer, Veendam, Vlagtwedde, Westerwolde, Winsum of Zuidhorn woont, kun je je brommerrijbewijs bij 1-2 Ride halen.

Speciale aanbieding: Mooie korting op je volgende rijopleiding!

Wij houden van trouwe klanten. Als je met succes je brommerrijbewijs hebt behaald en tevreden bent over onze brommerrijlessen, willen we je bedanken voor je vertrouwen. Dan zien we je graag terug bij 1-2 Ride voor het halen van je motorrijbewijs of bij 1-2 Drive voor je autorijbewijs. Of je nu de spanning van het motorrijden wilt ontdekken of klaar bent om achter het stuur van een auto te kruipen, wij staan voor je klaar met persoonlijke rijlessen. Daarom willen we je graag een speciale korting aanbieden wanneer je ervoor kiest om je volgende rijavontuur met ons aan te gaan.

Freedom

Maar hoe zit het met ...

Brommerrijbewijs

Een brommerrijbewijs haal je bij 1-2 Ride met een brommerpakket. Het praktijkpakket kost €350,-. Je haalt dan je brommerrijbewijs in één dag.

Je hebt een brommerrijbewijs nodig voor het besturen van een snorfiets, bromfiets of brommobiel. Je krijgt dan het rijbewijs AM. Heb je al een B rijbewijs? Dan hoef je niet apart een brommerrijbewijs te behalen. Controleer dit op jouw rijbewijs bij categorieën. 

We hebben een standaard lespakket om het brommerrijbewijs te halen. In dit lespakket zitten 4 lesuren en het praktijk examen. Denk je dat je meer lessen nodig hebt of twijfel je? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Brommerrijles

Bij 1-2 Ride kun je gebruik maken van een lespakket, inclusief examen. Voor dit brommerpakket betaal je €350. Je haalt dan je brommerrijbewijs in één dag.

Met 1-2 Ride kun je je brommerrijbewijs halen in de hele provincie Groningen! Met onze twee rijleslocaties in Groningen en Winschoten weet je zeker dat je altijd terecht kunt voor je brommerrijbewijs, waar je ook in de provincie Groningen woont! Ook wanneer je in Appingedam, Bedum, Delfzijl, De Marne, Eemsmond, Grootegast, Haren, Hoogezand, Leek, Loppersum, Marum, Menterwolde, Oldambt, Pekela, Sappemeer, Slochteren, Ten Boer, Veendam, Vlagtwedde, Westerwolde, Winsum of Zuidhorn woont, kun je je brommerrijbewijs bij 1-2 Ride halen.

Brommertheorie

Nee, dit is niet mogelijk. Voor elke categorie (auto/brommer/motor) moet je een apart theorie-examen doen.

Nee, dat kan helaas niet. Voordat je het praktijkexamen kunt inplannen, moet je de theorie al hebben behaald.

Je kunt je voorbereiden op het theorie-examen door studiemateriaal te gebruiken, zoals studieboeken en online oefenexamens. Wij bieden een online leerprogramma aan waarmee helemaal kunt voorbereiden op het brommer theorie-examen. De kosten hiervoor bedragen eenmalig €69,95.

Vele anderen gingen jou voor!

Eerst even proeven hoe vrijheid voelt?

Wij rijden graag met je mee!

Gratis proefles aanvragen