Nieuws en acties

CORONA UPDATE WOENSDAG 1 APRIL 2020

CORONA UPDATE WOENSDAG 1 APRIL 2020

Beste kandidaten, In lijn met het kabinetsbesluit annuleert het CBR tot en met tenminste 28 april alle theorie- en praktijkexamens, tussentijdse toetsen, rijtesten en cursussen (alcohol en verantwoord rijgedrag). Dit betekent voor ons dat ook alle autorijlessen niet door gaan. Zodra wij meer weten over het inplannen van examens zullen wij zelf de kandidaten op de hoogte brengen. Dit geldt voor auto, E achter B, motor, brommer en theorie-examens. We hopen dat iedereen gezond blijft en wensen iedereen daarom namens ons hele team veel sterkte deze periode en denk goed om elkaar! Met vriendelijke groet,Team 1-2 Drive / 1-2 Ride ❗Let op: onze kantoortijden blijven aangepast!Maandag t/m vrijdag van 9.30 - 15.00 uurZaterdag van 10.00 - 15.00 uur.We zijn bereikbaar op 050-3600060 of via onze Whatsapp.
 
Corona Update maandag 23 maart 2020

Corona Update maandag 23 maart 2020

Beste kandidaten, Wij hebben besloten om ons aan te sluiten bij het CBR, om de aankomende 2 weken (tot 6 april) niet meer in de auto te lessen. We hopen dat iedereen gezond blijft en wensen iedereen daarom namens ons hele team veel sterkte deze periode en denk goed om elkaar! Met vriendelijke groet, Team 1-2 Drive / 1-2 Ride ❗️Let op: wij hebben gewijzigde kantoortijden! Maandag t/m vrijdag van 9.30 - 15.00 uur Zaterdag van 10.00 - 15.00 uur. We zijn bereikbaar op 050-3600060 of via onze Whatsapp.
 
CORONA UPDATE

CORONA UPDATE

Beste kanidaten, Zoals jullie misschien al hebben meegekregen zijn alle CBR examens geannuleerd alle theorie- en praktijkexamens, tussentijdse toetsen, rijtesten en cursussen in het hele land vanaf maandag 16 maart vanwege de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus. Dit geldt ook voor alle beroepsexamens. De maatregel geldt in ieder geval tot en met 31 maart. Wat zijn de gevolgen voor de rijlessen bij onze rijschool 1-2 Ride  / 1-2 Drive: Zolang het RIVM geen negatief rijles advies geeft blijven de lessen gewoon doorgaan. Ben je gezond (bij twijfel neem contact op met je rijinstructeur of met ons kantoor) dan kan je dus gewoon blijven lessen, houdt er rekening mee dat je een les of twee over houdt om vlak voor je examen in te plannen zodra er weer examens beschikbaar zijn. Examens en rijlessen die je niet rijdt blijven in je tegoeden staan. We houden jullie op de hoogte via onze sociale media over de stand van zaken.
 
Code 80

Code 80

Wil jij je zware motorrijbewijs halen op je 21e jaar?! Het is nu mogelijk! Sinds oktober 2017 is het mogelijk om op je 21e jaar het zware motorrijbewijs te halen! Je krijgt hierbij voor 2 jaar een ‘code 80’ op je rijbewijs. Wat is er veranderd?
 
Samenwerking met Motorplaza Groningen

Samenwerking met Motorplaza Groningen

Motorplaza Groningen is de grootste motorsportzaak in Noord-Nederland. Met prachtige locaties aan de A7 en de N7 is het een grote speler in de off- en online motorsportmarkt.
 
Samenwerking met Otomoto

Samenwerking met Otomoto

Otomoto is een garagebedrijf in Ten Boer voor onderhoud en reparatie van alle merken auto’s en motoren. Ook voor de in- en verkoop van motoren, winterstalling van uw motor en voor de verkoop van motorkleding kunt u bij Otomoto terecht.
 
Vraag nu je gratis proefles aan!